Vil din bedrift delta på Sjekk inn 2019?

departure Sjekk inn er møteplassen for bedrifter, studenter og unge voksne - både dem som bor her og de som er hjemme på juleferie. Som utstiller vil dere kunne knytte kontakt med potensielle arbeidstakere og sikre dere fremtidig kompetanse og arbeidskraft.

  • Tid:  27. desember fra kl. 14.00 til 16.30.
  • Sted: Campus Ålesund, Norsk Maritimt Kompetansesenter, kantina.

Som utstiller vil bedriften bli markedsført som deltakere på Sjekk inn gjennom nettsider, arrangement på facebook, i deltakerinformasjon og pressemeldinger.

Sjekk inn har også inngått en avtale om annonsering med Sunnmørsposten som dere får forespørsel om i påmeldingsskjemaet.

Stands

  • Dere betaler 6 000 kroner for en standplass på ca. 2 meter.
  • Rigginga starter fra klokka 12.00.
  • Ta med enkelt standmateriell som raskt kan rigges opp og ned.
  • Ta med egen skjøteledning om er det er behov for strøm.

Vi oppfordrer alle utstillere til å være kreative og engasjerte i møte med de besøkende!

Messekart for Sjekk inn 2019 kommer her.

Meld på din bedrift

Meld på din bedrift her

Det er begrenset antall standplasser, så her er det først til mølla som gjelder!

Påmeldingsfristen er 12. desember.

Spørsmål?

Ta kontakt med:
Prosjektleder Inger Synnøve Remme: tlf. 994 24 139
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Disse bedriftene deltok på Sjekk inn 2018

 

PWC

PWC

PWC er et av verdens største nettverk av revisorer, advokater og rådgivere, og leverer et bredt spekter av profesjonelle tjenester til privat og offentlig sektor gjennom mer enn 200 000 medarbeidere i 160 land. De opplever en betydelig og voksende oppdragsmengde i Møre og Romsdal og har i den forbindelse behov for flere medarbeider. De ønsker dialog med engasjerte mennesker som kan tenke seg å bidra til videre vekst lokalt. Du treffer dem på «Sjekk inn» i desember.

Read more

Sorentio

Sorentio

Sorentio holder til midt i sentrum av Ålesund med byens beste utsikt. Vi jobber med digital markedsføring, annonsering, søkemotoroptimalisering, innholdsproduksjon og programmering av nettsider.

Vi deltar på «Sjekk inn» fordi vi behøver mange kloke hoder i tiden fremover.

Read more

Driw AS

Driw AS

Driw er en 36 år gammel gründerbedrift som er i en spennende vekstfase med nå over 70 engasjerte Driwere. Vi er i gang med å utvikle et nytt produkt, TRACE, som vil være en logistikkinnovasjon for handelsbransjen. Vi brenner for kulturen og folka, vi er organisert i autonome team og er Sunnmøres største Javamiljø.

Høres ut som noe for deg? Håper vi sees på Sjekk inn 2018!

Read more

Ekornes

Ekornes

Ekornes® er en av de største møbelprodusentene i Europa og eier merkenavnene Stressless®, Svane® og IMG. Stressless® selges over store deler av verden og er et merkenavn som er kjent av 85 millioner mennesker. IMG er mest kjent i USA og Australia, og er i vekst i det europeiske markedet.

Svane® selges i stor grad i det nordiske markedet, samt i Tyskland. Hovedkontoret til Ekornes® ligger i Sykkylven og konsernet har 2140 ansatte verden over. Ekornes® distribuerer møbler i 43 land, og har 18 salgskontor i 11 ulike land. Møblene selges i stor grad gjennom de over 4000 forhandlerne som Ekornes® har i forhandlernettet sitt.

Read more

Vard

Vard

VARD er et globalt konsern innen design og bygging av spesialfartøyer. VARD består av ni verft i Norge, Brasil, Romania og Vietnam, samt spesialselskaper innenfor design, elektro, innredning og rørinstallasjon med mer. Hovedkontoret ligger i Ålesund, og vi har ca. 9.000 ansatte som arbeider i Norge, Romania, Brasil, Vietnam, Singapore, Kroatia, Italia, India, Canada, USA, Polen, Estland, Chile og Storbritannia.

VARD is one of the major global designers and shipbuilders of specialized vessels. VARD operates nine shipyards as well as subsidiary companies in the areas of design, electro, piping, accommodation and handling systems. Our head office is located in Ålesund, and we have approximately 9,000 employees working in Norway, Romania, Brazil, Vietnam, Singapore, Croatia, Italy, India, Canada, the US, Poland, Estonia, Chile and the UK.

Read more

Avento

Avento

Avento er et konsulentselskap med fokus på rådgivning, teknologi- og drifttjenester, vi er 58 mennesker med lidenskap for digitale muligheter. Vi har kunder over hele Norge, som er alt fra lokale bedrifter til internasjonale konsern.

Avento fusjonerte i 2017 med det digitale markedsføringsbyrået Racer, og sammen utgjør vi Nordvestlandets største teknologihus. Vi deltar på Sjekk Inn for å bli kjent med flinke talenter som kan bli våre nye kolleger.

Read more

Mørenot

Mørenot

Mørenot Fishery produserer alle typer redskap til fiskeribransjen, fra not av høy kvalitet til pålitelig trål. Vi er tilstede i alle store fiskerimarked og forstår hvilke utfordringer du står overfor. I tillegg til å levere utstyr, er vi tilstede langs hele kysten, slik at hjelp og god service aldri er langt unna.

Mørenot Aquaculture er en pådriver for den teknologiske utviklingen i oppdrettsnæringen. Vår lange erfaring gjør oss til en trygg og pålitelig samarbeidspartner for bedrifter i bransjen, både når det gjelder produkter, forskning, rådgivning og service. Vår innovative tilnærming og smarte løsninger sørger for god fiskehelse, samtidig som de bidrar til å styrke din bedrift.

Mørenot Offshore utvikler spesial tilpassede tau-løsninger til den globale seismikkflåten, og har vært en foretrukken leverandør til denne industrien i flere tiår. Vi har full fokus på at våre løsninger skal bedre operasjonene og redusere forbruk av drivstoff.

Read more

Asplan Viak

Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges ledende rådgivningsselskaper innen plan-, arkitektur- og ingeniørfag. I mer enn 60 år har våre rådgivere vært med på å forme samfunnet vårt, en stolt tradisjon vi daglig viderefører gjennom de tusenvis av små og store prosjektene vi til enhver tid jobber med. I dag har Asplan Viak rundt 1000 medarbeidere fordelt på over 30 kontorer fra Tromsø til Kristiansand. Våre rådgivere representerer mange fagfelt. Vi jobber ofte i tverrfaglige team og utvikler helhetlige, miljøriktige, innovative og funksjonelle løsninger – i tett dialog med våre oppdragsgivere.

Read more

Kystverket

Kystverket

Kystverket er en statlig etat med ca. 1000 årsverk og har ca. 130 arbeidsplasser i Ålesundsregionen. Kystdirektoratet, Kystverkets rederiledelse, Losdirektøren med stab og Kystverkets region Midt-Norge har alle kontor her. I tillegg har vi operative stillinger på fartøy. Vi er en høykompetent statlig etat under Samferdselsdepartementet, med virkeområde for hele landet og internasjonalt. Våre kontorlokaler er på Skansekaia og på Nørve i Ålesund.

Read more

Pharma Marine AS

Pharma Marine AS

Pharma Marine AS er en innovativ bedrift med erfarne og kunnskapsrike medarbeidere som holder til på Terøy i Haram Kommune. Bærekraft er viktig for oss. Derfor utnytter vi restråstoff fra produksjon av sjømat til ingredienser i unike omega-3 konsepter.

Vi ønsker å bedre folks livskvalitet- derfor lager vi sunne og gode omega-3 produkter i forskjellig leveringsformer, slik at flest mulig skal få i seg nok EPA og DHA.

Read more

Manpower

Manpower

Manpower er Norges ledende selskap innen bemanning og rekruttering. Vi tilbyr våre kandidater et bredt spekter av midlertidige og faste stillinger i privat- og offentlig sektor. Sammen med Manpower kan du som arbeidssøker bygge karriere, og Manpower vil bidra til at du når dine mål på kort eller lang sikt. Så for studenter, nyutdannede og personer som vil hjem til Ålesund er det viktig å være registrert i Manpowers CV-database på www.manpower.no slik vi enkelt kan finne deg når stillingene du ser etter kommer.

Manpower er landsdekkende med kontorer fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord og vi kan følge deg i karrieren selv om du er på flyttefot. I Ålesund har Manpower lang tradisjon for å hjelpe studenter ut i arbeid, både under studietiden og etterpå. Vi er blant annet hovedleverandør av personell til alle de store bankene på kundeservice- og rådgiverstillinger. Men vi har også andre spennende stillinger i ulike bransjer.

Read more

Ålesund-Sunnmøre Turistforening

Ålesund-Sunnmøre Turistforening

Ålesund-Sunnmøre Turistforening er den største friluftsorganisasjonen i fylket med over 8000 medlemmer. Vi har 13 hytter i Tafjordfjella og Sunnmørsalpene, og Runde fyr i havgapet. Vi har tur- og kurstilbud for barn, ungdom og fjellsportsinteresserte, og her kan alle finne turer tilpasset sitt nivå.

Vi har administrasjon og butikk i Kongens gate 17 i Ålesund der du får det viktigste til turen. Åpningstidene er mandag-fredag fra 08.00-15.30.

Read more

Zegeba AS

Zegeba AS

Zegeba AS leverer Zegeba Digital som er en plattform for håndtering av data via alle typer skjema, sjekklister og oppgaver på mobil, nettbrett eller PC. Vi hjelper våre kunder med å forenkle og effektivisere sine arbeidsprosesser, og bearbeiding av informasjon til strukturerte data som basis for rapportering og analyse. Med dette setter vi kundene i stand til å omforme sin kjernevirksomhet til digitalt format for å få viktige konkurransefortrinn i tiden fremover.

Vi har kunder som Rolls-Royce Marine, Verdens Helseorganisasjon og Inmarsat som bruker Zegeba Digital daglig over hele verden for å jobbe effektivt og smart.

Read more

Rolls-Royce Marine

Rolls-Royce Marine

Rolls-Royce er verdens ledende leverandør av skipsdesign, skipsutstyr og komplette systemløsninger for de fleste typer fartøy. 5000 medarbeidere over hele verden arbeider innen den maritime virksomheten til Rolls-Royce. Rolls-Royce har kunder og samarbeidspartnere i hele verden. Ca 30 000 skip seiler med utstyr fra Rolls-Royce.

Read more

Ocean Supreme AS

Ocean Supreme AS

Ocean Supreme AS er et Ålesunds basert eksportfirma som spesialiserer seg på salg av fersk flybåren norsk laks til oversjøiske markeder. Vår omsetning i 2018 er på omkring NOK 1,25 milliarder og vi er 16 ansatte. Våre markeder befinner seg i hovedsak i Asia, Afrika og Nord-Amerika og vi har god innsikt i den globale utviklingen for sjømat.

Read more

Tafjord Kraft AS

Tafjord Kraft AS

Tafjord sørger for at du kan tenne tusen julelys og se "Love Actually". De driver innen de fem områdene vannkraft, energigjenvinning, strøm, telekom og kraftnett. Hovedkontoret ligger i Ålesund, der ligger også energigjenvinningsanlegget. I tillegg har de kraftstasjoner over hele regionen og fiberkabler som strekker seg over flere kommunegrenser. Tafjord har om lag 150 medarbeidere i mange forskjellige typer stillinger og med mange forskjellige utdannelser og kompetanse. Møt noen av dem på #sjekkinn2018, 27. desember, 17-20 på NMK.

Read more

NAV Møre og Romsdal

NAV Møre og Romsdal

NAV leverer arbeids- og velferdstjenester til Norges befolkning og har 19 000 medarbeidere fordelt over hele landet. NAV skal gi mennesker muligheter, og vårt hovedmål er å få flere i arbeid.
Vi ser etter deg med pågangsmot og engasjement som ønsker meningsfulle og varierte arbeidsoppgaver. Vi ønsker en arbeidsplass preget av mangfold, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss. NAV er IA-virksomhet og vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov
for dette.

NAV Ålesund flytter inn nye lokaler i Kremmergaarden i Ålesund sentrum 2.1.2019. NAV har om lag 200 ansatte i Ålesund fordelt på NAV Ålesund, NAV Familie og pensjon, NAV Arbeidslivssenter og NAV Hjelpemiddelsentral.

Read more

Ernst & Young

Ernst & Young

Ernst & Young er en ledende aktør innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift, forretningsjus og transaksjonstjenester. Våre prosjekter, kunder og kollegaer kommer fra hele verden og fra alle bransjer, og vårt omfattende tjenestetilbud betyr at vi kan tilby deg varierte karriere- og læringsmuligheter. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi mener at mangfold gjør oss sterkere. Vi verdsetter derfor ideer fra alle kollegaer – fra intern til partner. Slik kan vi levere bedre tjenester til kundene våre og sette preg på samfunnet. Selv om vi jobber i team, så er individuell utvikling kjernen i vår kultur. Fra global mobilitet til innovativ opplæring – vi tilbyr muligheter for at du skal forbedre din faglige og personlige kompetanse i et motiverende miljø.

Read more

Aalesund international School

Aalesund international School

AaIS er en International Baccalaureate barne- og ungdomsskole og det eneste i sitt slag mellom Trondheim og Bergen. Vårt undervisningsspråk er engelsk, men vi tilbyr også tilsvarende norskundervising som offentlig skole. AaIS er åpen for alle barn uavhengig av bosted eller bakgrunn. Skolen har i overkant av 100 elever i dag og er i vekst.

AaIS trenger å rekruttere norsklærer til neste år samt synliggjøre vårt undervisningstilbud.

Read more

Fagerlia videregående skole

Fagerlia videregående skole

Fagerlia vgs har tolv ulike utdanningsprogram , rundt 140 ansatte og om lag 850 elever. De er et stort fellesskap av rundt tusen lærere og elever som jobber med realfag, språk, samfunnsfag og økonomi, helsefag og idrett, kunst, design og arkitektur, musikk, dans og drama og innen forskning og internasjonale forhold. Fagerlia vgs har også fengselsundervisning. Er dette en hverdag du kunne tenkt deg å være en del av? Møt Fagerlia vgs på Sjekk inn 2018.

Read more

Giske kommune

Giske kommune

Giske kommune er 40 km2 stor og har ca 8.500 innbyggjarar fordelt på dei 4 øyane Vigra, Valderøya (kommunesenter), Giske og Godøya. Øyane er knytt til Ålesund og Sunnmørsregionen med undersjøiske tunnelar og har flysamband over Ålesund Lufthamn Vigra med bl.a. Bergen, Trondheim og Oslo. Kommunen har eit særprega kystmiljø med storslått natur og idylliske fiskevær og er i positiv utvikling med mykje nybygging, har eit blømande næringsliv og opplever styrking av sjølvkjensle og eigenart med mange og varierte kulturtilbod.

Giske kommune har dei seinare åra hatt sterkt fokus på tenesteutvikling med bl.a. digitalisering av tenester og der bruk av moderne velferdsteknologi er kome til nytte og glede for både brukarar og tilsette.

Read more

Helse Møre og Romsdal - Ålesund sjukehus

Helse Møre og Romsdal - Ålesund sjukehus

Helse Møre og Romsdal har om lag 6 200 tilsette og leverer tenester til om lag 265 000 innbyggjarar i Møre og Romsdal. Verksemda er fordelt mellom Ålesund sjukehus, Volda sjukehus, Molde sjukehus, Kristiansund sjukehus og fleire mindre institusjonar. Budsjettet for 2018 er på 6 milliardar kroner.

Read more

NTNU

NTNU

NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet.

Read more

nye Ålesund

nye Ålesund

Nye Ålesund er under planlegging og skal formelt tre i kraft 1. januar 2020. Den nye kommunen vil bli ein heilt ny kommune danna av dei gamle kommunane Haram, Sandøy, Skodje, Ørskog og Ålesund. Dette er ein av dei største samanslåingane i landet med fem kommunar og rundt 65 000 innbyggarar. Målet med kommunen er å gje gode tenester der folk bur, bidra til godt lokaldemokrati og samfunns- og næringsutvikling i heile den nye kommunen.

Nye Ålesund ønsker å vere ein kommune som utviklar gode tenester og eit godt samfunn i samarbeid med næringsliv, akademia og innbyggarar.

 

Read more

Sula kommune

Sula kommune

Sula kommune har omlag 9 200 innbyggjarar, halvparten bur i kommunesenteret Langevåg. Kommunen er ei vekstkommune med stor aktivitet og eit rikt kulturliv.
Det er viktig for oss å kunne tilby gode tenester til innbyggarane, og å vere ein engasjert medspelar for god samfunnsutvikling. Vi ønskjer også å vere ein attraktiv
arbeidsgjevar som kan utvikle og halde på dyktige medarbeidarar. I Sula kommune har vi fleire spanande jobbmuligheiter.

Read more

Sykkylven næringsforening

Sykkylven næringsforening

Sykkylven er kommunen med SKAPARGLEDE. I generasjonar har næringslivet her laga interiør som folk verda over har fylt heimane sine med, avanserte viftesystem, spesialtilpassa profilar til bygg, effektive transformatorar til kraftsystem og mykje meir. Til grunn for det sterke næringslivet ligg eit fagmiljø prega av SKAPARGLEDE.

Read more

Ålesund kommunale eiendom KF

Ålesund kommunale eiendom KF

Ålesund kommunale eiendom KF (ÅKE) er den største eiendomsaktøren i Møre og Romsdal. I nye Ålesund blir vi størst mellom Bergen og Trondheim (500.000 m²).

Vi bygger og forvalter blant annet skoler, idrettsbygg, kulturbygg, boliger og barnehager. Til sammen utgjør den totale eiendomsmassen i nåværende ÅKE ca. 300.000 m².

Her er noe av vår varierte og spennende hverdag:
• Kjøp og salg av eiendommer
• Prosjektutvikling og prosjektstyring
• Eiendomsforvaltning
• Bank/økonomisk støtte
• Utleie av boliger, næringsbygg og tomter

Read more

Lande FUS barnehage as

Lande FUS barnehage as

FUS barnehage har 178 barnehager over hele landet. Vi har ansvaret for det kjæreste du har, og vi jobber hver eneste dag for at våre barn skal få den beste
barndommen en barnehage kan medvirke til. FUS er et resultat av ekteparet Eli Sævareid og Sigurd Aases etablering av en barnehage i Haugesund
for over 30 år siden.  De startet samtidig selskapetTrygge barnehager som etablerer alle barnehagene. Trygge barnehager er et
entreprenørselskap som bygger eller kjøper barnehager, både for FUS, men også for andre barnehageaktører. I 2007 ble FUS-kjeden opprettet som et driftsselskap som administrerer alle barnehagene.

FUS har som mål å være selve referansen av barnehager i bransjen, med fokus på høy faglig kvalitet, de mest kompetente medarbeiderne og lederne: FUS lover også at hvert eneste barn skal få en venn i barnehagen, og hos oss kommer alltid barnet først. Barna skal glede seg til å komme til en FUSbarnehage, og vi skaper minner for livet.
Barnet først!

Read more

Offshore simulator centre

Offshore simulator centre

OSC utvikler noen av verdens mest avanserte simulatorer for virtuell prototyping i komplekse marine operasjoner. Teknologien er basert på moderne IT-teknologi, matematikk, fysikk, innovative skjerm/displayløsninger og avansert 3D grafikk.

Read more

Stokke

Stokke

Designed to be closer™
Stokke AS is a Norwegian success story. Established in Ålesund in 1932, Stokke today exclusively devotes itself to developing products for
babies and young children, all designed in the best interest of the child. Tripp Trapp®, our iconic highchair since 1972, is the most important product.
From this core we have expanded our portfolio and now offer the most complete range of premium baby products globally.

Our unique and innovative solutions are sold worldwide. Stokke is focused on long-term growth, based on a strong, sustainable brand.
Located in Ålesund and Oslo, with offices in Europe, US and Asia, we can also offer a truly international work environment.

Read more

Bypatrioten

Bypatrioten

Bypatrioten er et byutviklingsprosjekt fra fortauskanten. Vi jobber aktivt for at Ålesund, med bysentrum som motor, skal øke sin attraktivitet. Vi skal bidra til å forsterke og skape urbane kvaliteter ved å koble krefter og initiere nye typer samarbeid i egen by. Vi er byens jungeltelegraf, en igangsetter og et unikt communityprosjekt i sosiale medier, trolig av de største i Skandinavia. -for en bedre by!

Read more

Haram Næring og Innovasjonsforum

Haram Næring og Innovasjonsforum

Haram Næring og Innovasjonsforum skal arbeide for å fremje eit konkurransedyktig og allsidig næringsliv og attraktivt lokalsamfunn. Forumet skal vere eit ressurssenter for læring og stimulering til ideskaping og næringsutvikling i regionen og vere kjent for tett samarbeid med Haram kommune, utdanningsinstitusjonar og andre instansar og organisasjonar på lokalt og regionalt nivå.

Read more

Tempra AS

Tempra AS

Vi er et selskap med over 30 års erfaring innenfor containersegmentet og kulde- og varmepumpeteknikk. Vi er 29 fantastiske ansatte i Oslo, Bergen og ved vårt hovedkontor på Blindheim i Ålesund.
Vi har kunder innenfor industri, varehandel, storkjøkken og containertransport blant annet. Vi deltar på sjekk inn for å bli kjent med nye mennesker som kan bli en del av vårt superteam.

Read more

Flakkgruppen

Flakkgruppen

Flakk Gruppen er et familieeid konsern med hovedkontor i Ålesund - bestående av en rekke bedrifter innen ulike bransjer. Konsernet er i stadig vekst - og har løpende behov for nye ressurser innen et stort spenn av yrkesgrupper – besøk oss på stand nr 10.

Read more

Optimar

Optimar

Optimar AS er et av verdens ledende innovasjonsselskaper og leverandør av fabrikker for håndtering av fisk til havs, på land og til oppdrettsnæringen. Optimar tilbyr teknologi innenfor robotisering og automatisering og satser tungt på softwareløsninger som samler data fra fabrikkene og gir fullstendig kontroll og innsikt for deres kunder.

Read more

Møreforsking

Møreforsking

Møreforsking Ålesund AS er datterselskap i konsernet Møreforsking, og driver oppdrag- og bidragsforskning innenfor marin sektor. Gjennom våre fire fagområder, bærekraftige økosystem, sjømatkvalitet, marine verdikjeder og nye marine råstoff, er vårt formål å drive anvendt forskning til nytte for næringsliv og offentlig sektor langs den marine verdikjeden fra hav til konsument. Møreforsking er partner i NCE Blue Legasea. Vi holder til i Norsk Maritimt Kompetansesenter på CAMPUS Ålesund, og er et attraktivt arbeidssted for deg som søker nye og spennende oppgaver innen oppdragsforsking i nært samarbeid med næringslivet. Møreforsking Ålesund AS er eid av Møreforsking AS og NTNU. I MØRELAB har vi laboratoriefasiliteter for å arbeide med prøvetaking og prosessering av fisk, biokjemiske og bioteknologiske analyser. Vi har konsesjon og fasiliteter for forsøk på levende marine fisk og skalldyr. Vi tilbyr et tverrfaglig forskingsmiljø med gode muligheter for faglig utvikling, og ønsker oss gjerne flere kollegaer!

Read more

Næringsforeningen - Ålesundregionen

Næringsforeningen - Ålesundregionen

Næringsforeningen - Ålesundsregionen har eksistert siden 1847 og er en av Norges eldste næringsforeninger. Vi er en bransjeuavhengig forening, og har i dag en medlemsmasse på ca. 200 medlemmer fra næringslivet i regionen.

Vi jobber med å fremme næringslivets interesser, og å sikre at regionen har de kvaliteter som gjør at folk ønsker å bo og arbeide her.
Vi er en medlemsorientert, samfunnsbevisst aktør, og vi legger til rette for nettverksbygging gjennom våre møteplasser; konferanser, seminarer og frokostmøter. Vi setter også fokus på regionens næringsliv gjennom kommunikasjon som nyhetsbrev og tilstedeværelse i sosiale medier. Næringsforeningen deltar også i ulike forum som arbeider med næringspolitiske spørsmål.

Read more

 

  • Opprettet .
  • Sist oppdatert

Arrangør: Region Ålesund
Kontakt: Inger Synnøve Remme | tlf 994 24 139